Archive for the ‘The Music Club Activities 2015/16’ category:

Music Club Meeting #12

Music Club Meeting #12

Published on: Apr 18 2016 by musicclub - Leave a Comment
Meeting – The Music Club – 18/04/2016 Start time: 4:10 – 4:40PM Duration: 30 minutes Participants: Anmol Shrestha, Bishal Timalsina, Sharrun Sangat, Umang...
Music Club Meeting #11

Music Club Meeting #11

Published on: Apr 04 2016 by musicclub - Leave a Comment
Meeting – The Music Club – 1/04/2016 Start time: 4:10 – 4:45PM Duration: 35 minutes Participants: Anmol Shrestha, Bishal Timalsina, Sharrun Sangat, Umang Raj...
Music Club Meeting #10

Music Club Meeting #10

Published on: Mar 26 2016 by musicclub - Leave a Comment
Meeting – The Music Club – 24/03/2016 Start time: 4:10 – 4:45PM Duration: 35 minutes Participants: Anmol Shrestha, Bishal Timalsina, Sharrun Sangat, Umang...
Music Club Meeting #9

Music Club Meeting #9

Published on: Mar 16 2016 by musicclub - Leave a Comment
Meeting – The Music Club – 15/03/2016 Start time: 4:40 – 5:10PM Duration: 30 minutes Participants: Sushant Gurung, Anmol Shrestha, Bishal Timalsina, Sharrun...
Music Club Meeting #8

Music Club Meeting #8

Published on: Mar 03 2016 by musicclub - Leave a Comment
Meeting – The Music Club – 03/03/2016 Start time: 4:10 PM – 4:40PM Participants: Sushant Gurung, Anmol Shrestha, Sharun Sangat, Sahil Karki , Suyog Shrestha, Umang...
Music Club Meeting #7

Music Club Meeting #7

Published on: Feb 27 2016 by musicclub - Leave a Comment
Meeting – The Music Club – 02/25/2016 Start time: 4:10 PM – 4:40PM Participants: Sushant Gurung, Anmol Shrestha, Sharun Sangat, Sahil , Suyog Absentees: Umang...
Music Club Meeting #6

Music Club Meeting #6

Published on: Feb 22 2016 by musicclub - Leave a Comment
Meeting – The Music Club – 02/20/2016 Start time: 11:30 AM – 12:00PM Duration: 30 minutes Participants: Anmol Shrestha, Bishal Timalsina, Sharrun Sangat,...
Music Club Meeting #5

Music Club Meeting #5

Published on: Feb 11 2016 by musicclub - Leave a Comment
Meeting – The Music Club – 02/05/2016 Start time: 4:15- 4:45PM Duration: 30 minutes Participants:  Anmol Shrestha, Bishal Timalsina, Sharrun Sangat, Ked Raj...
Music Club Meeting #4

Music Club Meeting #4

Published on: Jan 28 2016 by musicclub - Leave a Comment
Meeting – The Music Club – 01/21/2016 Start time: 11:40– 12:10PM Duration: 30 minutes Participants: Anmol Shrestha, Bishal Timalsina, Sharrun Sangat,...
Raw Rhythms III

Raw Rhythms III

Published on: Jan 18 2016 by musicclub - Leave a Comment
Our third unplugged session on 14th January 2016 was held successfully in Nuptse hall. The event started from 5pm with the total of 8 performances. The performers...